Opinie

Add A Testimonial
 
śle podziękowania oraz wyrazy dumy z bycia wśród ludzi, którzy pomogli mi stanąć na nogi.Cudowne, miłe opiekunki,pyszne jedzenie i bardzo skuteczna rehabilitacja!Szczególne podziękowania dla Pani Joanny -koordynatora-jest Pani cudowna.dziękuję będę tęsknić Tadeusz
Autor: Gość, 2016-05-12, 09:56
 
Pozdrawiam cały personel Domu Opieki i Rehabilitacji w Dębogórzu. Bardzo miła atmosfera.
Pozdrawiam Zbigniew
Autor: Zbigniew, 2016-04-16, 05:45
 
Od 23 .11do 23.12 bylam na rehabilitacji23listopada pekkla w dwoch miejscach kosc Noga w gisie,naprawde balam sie ze mnie nie przyjmiaOkazalo sie ze jestem przyjeta tak mile te panie Okazalo sie ze wszystkie panie(caly personel)lacznie z pania kierownik i pania doktor.Dzikuje bardzo tym paniom z rehabilitacji za mile przjecie mnie.Dziekuje rowniez paniom kucharkom za wspaniale jedzenie(szczgolnie obiady)Jeszcze raz dziekuje serdecznie pozdrawiam caly personel pracjacy w Debogorze.
Autor: Gość, 2016-01-09, 16:38
 
Podziwiam kierownictwo i personel za pokłady cierpliwości i dobrego humoru pomimo dość trudnych podopiecznych...Dobra opieka, smaczne posiłki przygotowywane na miejscu.Bardzo dziękuję za troskę i opiekę nad moją Babcią Krysią.
Autor: Gość, 2015-11-23, 14:04
 
Witam,
Mogę z czystym sumieniem polecić Dom Opieki i Rehabilitacji w Dębogórzu - Umieściłam tam swoja mamę , która wcześniej mieszkała z nami .Sytuacja zawodowa spowodowała ,że musiałam podjąć trudną decyzje ,,tak na chwilę''. Dom poleciła mi znajoma. Rozmowa z cudowną Panią Asią przekonała mnie aby spróbować. Mama dopiero teraz jest szczęśliwa ma wspaniałą opiekę, współtowarzyszy oraz poczucie bezpieczeństwa . Atutem Ośrodka jest życzliwość personelu i domowa atmosfera. Pracują w nim dobrzy ludzie z dużym sercem dla podopiecznych. Jest czysto i profesjonalnie co jest zasługą całego personelu i dr Hanny. Pozdrawiam Joanna S.
Autor: Gość, 2015-11-17, 21:52
 
Powtórnie korzystam z zabiegów rehabilitacyjnych.Wyjątkowo profesjonalne i przesympatyczne fizjoterapeutki. Cieszę się, że w mojej gminie jest Centrum Opieki i Rehabilitacji.Pozdrawiam Elżbieta.
Autor: Gość, 2015-09-15, 16:19
 
Z powodu żałoby oraz związanych z tym zdarzeniem spraw nie miałem możliwości podziękować osobiście za całokształt jakim otoczył ten Dom mojego tatę podczas pobytu. Przepraszając za zwłokę, przesyłam szczere podziękowania za stworzenie tacie Józkowi warunków w których przy swej niepełnosprawności, mógł zaakceptować swój ""nowy" styl życia. Na ręce całego ZESPOŁU składam serdeczne podziękowania .Łącząc gorące pozdrowienia dla Pani Hanny i jej rodziny pozostaję z poważaniem.
Piotr
Autor: Gość, 2015-08-06, 07:56
 
Dziękuję pani Tereni za opiekę nad moją mamą która jest w tym ośrodku kolejny raz dziękuję
Autor: Gość, 2015-07-29, 20:06
 
Jestem pod wrażeniem Waszego ośrodka.Podczas wizyty u swojej krewnej,zwracałam uwagę na wszystko,na czystość,na obsługę personelu,na stołówkę i podawane jedzenie,zabiegi.Teraz moge powiedziec ze jest to ośrodek godny polecenia.Jestem juz starsza osoba i gdyby w moim zyciu znalazła sie taka potrzeba napewno skorzystam z Waszych usług.
Autor: Gość, 2015-07-27, 19:14
 
Chciałbym podziękować za wspaniałą opiekę nad moją mamą. Za profesjonalne i miłe podejście personelu do pacjentów tego ośrodka. Pani Aniu serdecznie dziękuję za bezinteresowną troskę co zauważyłem nie tylko nad moją mamą, ale nad resztą podopiecznych.Jest Pani przemiłą osobą, takich ludzi więcej na świecie, życie byłoby bardziej kolorowe.
Pozdrawiam Zbigniew
Autor: Gość, 2015-07-27, 19:00
 
POLECAM bardzo miła i domowa atmosfera domowe obiady opiekunki życzliwe i pomocne dziękuje za dobre serce dla podopiecznych pani Katarzynie i pani Izabeli
Autor: gość, 2015-07-11, 10:37
 
Dziękuję za miłe przyjęcie mojej mamy .Dziękuję całemu cudownemu personelowi,za fachową opiekę i cierpliwość .Polecam ten ośrodek jako wspaniały dom gdzie osoba chora jest szczęśliwa i bezpieczna. Szczególne podziękowania dla P.Dorotki za trud i zaangażowanie w rehabilitację mamy .
Autor: Gość, 2015-07-10, 14:03
 
Pozdrawiam kierownictwo pozdrawiam personel,dziękuję za opiekę nad moją mamą ,jednak chciałbym powiedzieć pani Haniu że zawsze ośrodek był reprezentowany przez kobiety z aparycją uśmiechem ciepłem i głosem zachęcającym do pobytu,gdzie te czasy dobre imię teraz tego brak ,ponure spojrzenie brak zareklamowania ośrodka oziębłość teraz tak Was reprezentuje osoba ,w opiniach rodzin podopiecznych takie głosy się słyszy ,ratujcie dobre imię .
Autor: Gość, 2015-06-10, 17:19
 
Trzeba życzliwości i dobroci, aby pomagać.

Trzeba wielkości ducha, aby pomagać bezinteresownie.

Trzeba odwagi, aby nie zważając na przeszkody,

wytrwale i do końca wyciągać przyjazną dłoń.



Za bezinteresowną pomoc, życzliwość i ofiarność

okazaną podopiecznym dziękuję najmocniej pani Ewie i pani Tereni są w tym ośrodku już długo i wiedzą jak okazać serce DZIĘKUJĘ .
Autor: Gość, 2015-05-11, 16:24
 
bardzo chcę podziękować za cudowną atmosferę i ogromne zaangażowanie całego personelu w opiekę jaką otrzymała moja mama podczas pobytu.Dziękuję ludziom którzy otworzyli taki dom.POLECAM WSZYSTKIM TEN OŚRODEK i składam najserdeczniejsze życzenia .
Autor: Gość, 2015-04-01, 12:54
 
This is way more helpful than anyhnitg else I've looked at.
Autor: Betty, 2015-03-22, 05:54
 
Być razem - gdy chwile radosne,
być razem - gdy chwile złe,
umieć współczuć - gdy komuś smutno,
i nigdy nie powiedzieć "nie".Tu pracują tacy kochani opiekunowie. Uśmiechem leczy opiekunów Pani Terenia a tego tak potrzeba .
Autor: Gość, 2015-02-23, 10:58
 
Polecam ośrodek .jest pełen zaufania ,ciepło i dobroć.Miła obsługa serdeczność kierownictwa.
Autor: Gość, 2015-02-21, 09:01
 
Bardzo dziękuję przemiłej pani Adriannie za opiekę mojej mamy i wielką cierpliwość w trudnych sytuacjach.Cenimy Panią .Pani Haniu niech każdy dzień będzie dla Pani radosny,dziękujemy.
Autor: Gość, 2015-02-05, 13:47
 
Poznałem Ośrodek gdzie podopieczni nie są sami ,opuszczeni i zapłakani ,z opini podopiecznych wychodza słowa ,tylko tu to moja rodzina ,aż miło posłuchać że dom opieki w Dębogórzu jest serdecznym miłym ciepłym ja jako Ratownik Medyczny polecam ten dom,do nich zdążymy zawsze na czas,serdeczność i szybka interwencja,personel jest wykształcony wie kiedy zareagować ukłony dla nich wszystkich .
Autor: Gość, 2015-01-30, 23:18
 
CHCIALABYM PODZIEKOWAC P.ADRIANIE I P.HANI ZA SZYBKĄ INTERWECJE W STOSUNKU DO MOJEJ MAMY,KTORA PRZEBYWA OBECNIE W SZPITALU DZIEKI ICH SZYBKIM DECYZJĄ JEST LECZONA I CZEKA NA POWROT DO OSRODKA POZDARWIAM ROWNIEZ CAŁA ZALOGĘ
Autor: Gość, 2015-01-11, 18:55
 
Dziękuję za miłe przyjęcie mojej mamy ,za fachową opiekę i miłą obsługę .Dziękuję Pani Adrianie że potrafiła tak ciepło przywitać Nas.Polecam ten ośrodek jako wspaniały dom gdzie osoba chora jest szczęśliwa że w nim przebywa .Dziękuję ludziom którzy otworzyli taki dom.Jeżeli ktoś potrzebuje oddać bliską osobę niech niczego nie obawia się .
Autor: Gość, 2015-01-08, 20:54
 
ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT - dla kierownictwa i całego personelu.RODZINY PODOPIECZNYCH
Autor: Gość, 2014-12-17, 13:32
 
Składam podziękowanie na ręce pani Hani i Pani Adriany za ciepło piękny ośrodek oraz Wasze serca.Dziękuję całemu personelowi ,są wspaniali mili i kochają prace oddani podopiecznym.Z całego serca składam ukłony dla serca ośrodka Pani Teresy która uśmiechem ciepłem i całym swoim sercem kocha podopiecznych ,jest w tym ośrodku nazywana sercem ,takich ludzi trzeba kochać .POLECAM WSZYSTKIM TEN OŚRODEK.
Autor: Gość, 2014-12-17, 13:29
 
Polecam. Bardzo miła obsługa. Rehabilitacja na wysokim poziomie.
Autor: Ryszard, 2014-04-26, 11:26
 
Po kilku tygodniowym pobycie, ponownie sama się poruszam. Wspaniała opieka, profesjonalna rehabilitacja, idealne miejsce do odnowy.
Autor: Teresa, 2014-04-13, 14:47
 
Gorąco polecam Centrum Opieki i Rehabilitacji w Dębogórzu.
Autor: Gość, 2014-04-06, 14:40

Centrum Opieki i Rehabilitacji "Dębogórze"

www.coirdebogorze.pl 2013